smält frost på glaset



Här är en bild som kommer från mina kompisars blogg. Den bloggen heter www.melinaoalicia.blogg.se Visst är bilden jättefin? Jag var med vilma när hon tog den. Ha en god jul!

// Mathilda

skansen

Hej bloggen! Idag va det så läskigt kallt jag trodde att det typ var tio minusgrader fast det bara var 2 minusgrader! Haha så jag tyckte att det jag sa kändes en aning överdrivet. Men igår så sov jag och Nicole över hos vilma, vi hade det jätte mysigt och kollade på 17 again och shes the man. Shes the man är så himla bra! Fast Nicole tyckte inte det! Kan ni fatta?! Imorgon så ska jag och Nicole + några andra vara modeller i skolan! Så himla pinsamt! Haha jag fattar inte varför jag ställde upp på det men det var ju såklart Vilma som tvingade mej haha! På onsdagar så är det väll inget bra på TV, eller? Just det bonde söker fru haha fast den gillar inte jag, eller förut men verkligen inte längre! Haha! Mamma ska var i göteborg och jag vet inte riktigt när hon kommer hem. Om några dagar kanske. Så det blir bara jag, pappa och brorsan ikväll. Men jag ska tvinga pappa att hyra shes the man haha för den äger! I love den! Puss puss hej då!



Jag som står och sminkar mej haha ;) <3333333


Matteprov :(((

Hej, nyss så hade vi matte prov. De är verkligen inte kul!! :(( Men de va inte såå svårt faktiskt. För jag har övat varje kväll hela veckan så det lönade sej nog :p Men på onsda så har vi sovmorron till 11.30!!! :D superbra asså! Så då ska jag och nicole kanske sova över hos vilma :) Men idag så ska jag vara med ellen, så det ska bli kul :))) Men jag är trött haha :S hejjj dååh :* <33333

Proffsig bild va? ;)

Koster är det bästa stället. Jag har ett sommarställe där, jag har åkt dit varje år sen 97 haha ;)
Så då måste man ju lägga upp en bild därifån när man ändå har blogg och så <3333



Hihi, söt hummla va? ;) <3333333

Haha söta bilder på oss två (A) ;)





Ellen jag gjorde så på munnen för att du fick röda läppar med den effekten. Och då så trodde jag att du skulle tvinga mej att ta bort den, men den e verkligen jättefin! <33

Lucia Imorron ;)

Hej bloggen! Imorron e de ju lucia haha skönt för då ska vi inte göra så mkt i skolan haha <33
(Till Ellen) Skulle vi ses imorron ellen eller? För ja skulle typh hämta brorsan så om vi ska göra nåt så måste han nog vara med.. Jaja. Ahh coca cola kan verkligen bara var så himla perfekt ibland!! :D <33 Satt typ en hel lektion och bara sukta, men sen så gick jag och vilma o köpte. Det va såå gott!! Jag hade No prov idag och jag tror att det gick bra, hoppas jag.. Sen på esteten så har jag sytt en tröja som jag sen kan lägga upp en bild på! Ha det bra och verklgen förlåt freja om det är mej som du är sur på. För på festen så fick jag bara bjuda nåra få och du skulle ändå ha match hela dan så snälla va inte sur. Älskar ju dej gmn! :( <3333


Fucking Åmål filmanalys

Här är en filmanalys om filmen Fucking Åmål som ni får läsa haha om ni tycker de är kul.

Fucking Åmål

 

Fucking Åmål handlar om två tjejer, Agnes och Elin. Agnes är 17 år och har inga vänner medans Elin är 14 år och jätte populär. Först så är Agnes kär i Elin och lite senare så märker Elin att hon också är kär i Agnes. Men det finns en kille som heter Johan som gillar Elin jätte mycket. Men Elins syster Jessica att hon gillar Johan fast hon är ihop med Markus. Jag tror att den här historien skulle kunna hända i nutid men kanske inte exakt som på filmen men ganska nära. Jag tycker att det mera skulle kunna hända det här en det som var med i hipp hipp hora. För i Hipp hipp hora så var bara Sofie 13 år men så hände allt det där. Men Elin är på fester och år ju 14 år, men på de festerna så är det inte lika hårt. Jag tycker att båda de här filmerna är lika bra fast på olika sätt. Det blir lite trögt med handlingen i Fucking Åmål med Elin och Agnes, det går lite upp och ner för de. Fast de gillade varandra nästan hela filmen. Men de vågade inte säga något till någon för de tyckte att det kändes så konstigt. Min favoritscen i filmen var när Agnes och Elin var på toaletten och skulle gå ut. Alla blev så förvånade och det tyckte jag var kul att se.

Den här filmen gjordes 1998 alltså när jag bara var två år och hipp hipp hora 2004. Men ändå så tycker jag att Fucking Åmål håller i sig i längden och det skulle kännas mer troligt om det som hände i Fucking Åmål skulle hända i verkligheten. Jag har sett den här filmen 3 gånger nu och tycker fortfarande att den är bra. Men det känns ändå inte som en favoritfilm precis. Men ändå. Jag tyckeratt den här filmen känns ganska viktig, att den har en meningsfull betydelse. Att man inte alltid sak tycka och göra som andra att man ska våga vara sig själv. Det tror jag att filmen försöker få fram, att det är viktigt. Jag trodde att Agnes och Elin var lika gamla först, men så var det inte. Agnes var ju tre år äldre men det kändes inte riktigt så.

Jag tycker att båda filmerna kändes ganska lika, fast ändå så var det lite olika handling. Den här filmen utspelar sig ju inte i Stockholm utan som man kanske hör på namnet, i Åmål. Men det känns ganska självklart. De pratar lite annorlunda än stockholmska, det hör man ganska mycket på dialekten. Jag tycker om filmen ganska mycket, den är nog faktiskt lite bättre än hipp hipp hora.

 Slut


Ingen idrott :(

Hej bloggen, jag kan inte ha idrott i dag för jag har ont i magen. Synd. Men nånting som är bra e att jag ska hem till ellen efter skolan! Haha men hon får säga precis hur jag ska ta bussen och så för jag e inte så bra på det, att hitta. Men nu måste jag jobba med freja så hej då! :)
Jag säger sen hur det gick att ta sig till ellen ;) <3

Vitamin care

Nu kom Isz så skolan blev bättre haha hon bjöd vilma på vitamindricka. Hennes blogg heter Isz.blogg.se haha den ska jag nog läse efter det här inlägget! Nu fick jag också smaka vitamin care så då blev jag mycket gladare haha, den här dagen var nog inte så dum trots allt. Isz behöver en dator men jag måste nog börja med svenska, då ska vi skriva en filmanalys av filmen fucking åmål. Den är helt okej faktiskt. Men jag orkar verkligen inte göra något skolarbete för jag är ganska trött.. Vilma sitter och öhum jobbar (not!) och det gör jag med hahaha! Men hon lyssnar på musik men jag har inga hörlurar med mig så jag kan inte det, fett synd!! Aja tja då ha det bra allihopa pözzz pözzz ;*

Bajs skola!

Hej hellojsan tja! sitter i skolan med vilma men vi hade tänkt åka till alexandra och christines skola på rasten men det blev inget för vilma orkade inte, haha. Men jag tycker att skolan är bajs! Jag vet inte varför men den bara är det. Jag vill byta eller allra helst inte gå i någon skola alls!

Snart 13!

Hej igen haha. Jag vill måste ha datorn bara lite till för annars så tar brosran den och man gör ju bara allt för att retas lite. Hihi. Jag känner mig riktigt trött idag, i alla fall i ögonen. Men snart få fyller jag 13:år! Men de flesta har tyvärr redan fyllt 13 eftersom jag fyller 23:e december. Japp så är det, dagen innan julafton i know! De är ganska så najs faktiskt. Det är klart bättre än att fylla år på julafton så där så har man lite tur i alla fall. Jag har redan gjort en önskelista. Jag tror att jag skrev; Pengar, systemkamera (nikon d40) och naomi campbell parfymen sweet kisses. tre riktigt bra saker haha :)


Haha en bild på mej som bästa freja tog <3

Mammas pojkar & Glee



Här så får ni en bild på mammorna och sina grabbar ;)



Och såklart, det stora härliga Glee-gänget! Kan det bli bättre?!


Hallå där blåbär

Hejsan! Ikväll så är det ju något som man bara inte får missa! Mammas pojkar och Glee. Det är verkligen två superbra program tycker jag! :) Ikväll så ska jag, mamma och brorsan baka pepparkakor haha mysigt. På engelskan så fick vi som en sån här måste göra grej att vi ska säga till nån att säga såhär snabbt:
 
                                                                            6
                                                                           66
                                                                          666
                                                                         6666
                                                                        66666

Sen så skulle man typ ställa frågor och man måste svara snabbt. Jag försökte på vilma men jag tyckte inte att det hände något speciellt. Men sen så fick vi veta att om man typ sa att man skulle säga ett verktyg så skulle den som sa 6 säga hammare. Meningen kanske skulle vara att så många som möjligt skulle säga hammare. Fast egentligen så fattar jag inte

Lööööv ya //Mathilda <3333


RSS 2.0